Yhteystiedot

JW-Inspect Oy Ab
Lekatie 8 A 13
67800 Kokkola
p,0400-665139

Valmennuspalvelu talon tai asunnon ostajalle

Talon tai asunnon osto on elämäsi suurimpia satsauksia. Talojen ja asuntojen tekniikka ja riskit ovat sinulle uusia ja outoja vaikeasti hahmotettavia asioita. Talot sisältävät rakennusaikakaudelleen tyypillisiä rakennetoteutuksia ja riskejä. Osa riskirakenteista muodostavat rakennevaurion tai sisäilmahaitan vasta vuosien tai vuosikymmenten kuluttua rakentamisesta. Meille on muodostunut käsitys eri talotyyppien riskeistä tuhansien tutkittujen kohteiden kokemuksella. Valmennamme mielellämme sinut talon tai asunnon ostajaa niin, että voit kohdata hankintatilanteen enemmän tietoisena niistä piilevistä riskeistä mitä kiinnostuksesi kohde saattaa sisältää. 
Emme tee asuntokaupan kuntotarkastuksia. Meillä ei ole sidonnaisuuksia tai kiinteää yhteistyötä kiinteistövälittäjien kanssa. Pystymme arvioimaan kohdetta neutraalisti asiakirjojen pohjalta. 
Täytä siis asuntokaupan selonottovelvollisuuttasi ja toimi seuraavasti:

Ok-talot
  • Kun olet valinnut myytävistä kohteista kiinnostavimman ota meihin yhteyttä ja varaa aika. 
  • Hanki kopiot tai ota digikuvat kohteen rakennuspiirustuksista. Tärkeitä ovat poikkileikkauskuvat ja rakenteiden rakennustapaselostukset sekä ilmanvaihdon säätöpöytäkirjat (koneellinen ilmanvaihto)
  • Kysy vahinkohistoriasta ja pyydä saada käyttöösi asiakirjat niistä sekä muistakin talolla tehdyistä tutkimuksista. 
  • Ota kohteesta paljon valokuvia sisältä ja ulkoa. Kurkkaa jos mahdollista katolle, ryömintätiloihin ja ullakolle ja ota niistä kuvia. 
  • Tuo hankkimasi aineisto toimistollemme niin käymme läpi aineiston yhdessä. 
  • Kerromme suullisesti kohteen mahdolliset riskit ja teet itse palautteesta muistiinpanot halutessasi. 
  • Muistiinpanojesi avulla voit pyytää asuntokaupan kuntotarkastajaa tarkistamaan ja tutkimaan tietyt riskirakenteet ja tarkistamista kaipaavat kohdat. 
Asunto osakkeet
  • Hanki isännöitsijältä päivitetty isännöitsijätodistus. Ota kuvia. Rakennuspiirustukset eivät ole välttämättömiä. Rakenteet ovat suurelta osin taloyhtiön vastuulla. Kysy putkiremontista ! onko tehty vai tulossa ?
  • toimi muuten samalla tavalla kuten Ok-taloa ostettaessa. 
Hinnat: Alle tunnin mittainen suullinen valmennus = minimiveloitus 100 €
Yli tunnin mutta alle kahden tunnin valmennus = 150 €
Yli kahden tunnin mutta alle kolmen tunnin valmennus = 200 €