Yhteystiedot

JW-Inspect Oy Ab
Lekatie 8 A 13
67800 Kokkola
p,0400-665139

Muut palvelumuodot

Materiaalien mikroskopointitutkimukset

Käytössämme on 1000 x suurennokseen pääsevä ammattikäyttöön soveltuva mikroskooppi. 
Korjausprosessin edetessä on usein tarpeen arvioida, että onko purkulaajuus riittävän laajasti toteutettu. Onko edessä toinen remontti kun korjausten valmistuttua havaitaan hajuhaittaa. Purkulaajuuden määrityksessä ei useinkaan riitä aistinvarainen arvio. Materiaalien viljelytutkimukset ovat aikaa vieviä ja aina ei ole tarpeen tietää minkä nimistä homesientä materiaalit sisältää. Mikroskopoinnilla voidaan nähdä useimmista materiaaleista ovatko ne homeessa vai ei. 
Näytteiden analysointi tehdään yleensä näytteenotosta samana tai seuraavana työpäivänä. 

Toisinaan on tarpeen tietää onko sisäilmassa teollisia eristekuituja. Eristekuidut voidaan luotettavasti mikroskopoida huonepölystä. Näytteet analysoidaan yleensä samana tai seuraavana työpäivänä näytteenotosta. 

Ahtaat ullakot ja ryömintätilat

Omistatko kiinteistön jossa on ahdas alapohjan ryömintätila tai yläpohja on tasakattorakenteinen tai muuten ahdas. Pystymme tähystämään ahtaat rakenteet aina 7 metrin etäisyydelle saakka. Kuvantamislaite lähettää langattomasti nelivärikuvaa realiajassa kuvausta suorittavalle tutkijalle. 
Nämäkin työt suoritamme tuntiveloitusperiaatteella. Kuvat ja videot lähetetään sop. mukaan asiakkaalle tai siirretään suoraan asiakkaan koneelle kuvauksen jälkeen.